Verein Beethoven-Haus Bonn
Dit is de site van het museum en het researchinstituut die zijn gevestigd in Beethovens geboortehuis in Bonn. Zeer compleet, zeer interessant, een echte 'must' voor iedereen, beginner en kenner. Ook beschikbaar in het Engels.

Association Beethoven France et Francophonie
De site van de Franstalige Beethovenvereniging. Alleen Franstalig.

The Unheard Beethoven site
Dit is de site van een paar enthousiaste Beethovenliefhebbers die het zich tot taak hebben gesteld alle nauwelijks bekende (en soms zelfs nog niet eens uitgegeven) composities voor iedere geďnteresseerde toegankelijk te maken. Voor de kenner.

Ira F.Brilliant Center
Dit is de site van een Amerikaans researchinstituut dat sinds enkele decennia zeer veel interessant en belangrijk onderzoek heeft verricht. Vooral voor de kenner.

Een pagina met diverse links naar Beethoven gerelateerde sites. Ook hier is het doel zoveel mogelijk links duidelijk geordend op een rijtje te krijgen.

Dominique Prévot
Dominique Prévot onderhoudt een zeer uitgebreide site met veel informatie over Beethoven. De site is beschikbaar in vier talen (Frans, Engels, Italiaans en Spaans). Er is een biografie te vinden, een stamboom, de mogelijkheid om muziekfragmenten te luisteren en veel afbeeldingen.

Stichting Kamermuziek Amsterdam
Stichting Kamermuziek Amsterdam, die regelmatig werken van Beethoven laat uitvoeren.

Huismuziek, vereniging voor samenspel en instrumentenbouw
Huismuziek is een vereniging die samenspel van amateurmusici promoot voor alle niveaus en genres.

Beethovenpagina Eric Rookus
Website van een Beethovenfan. Gevuld met informatie en weetjes.